Wuxi Tps Machinery Technology Co., Ltd.

Co. van de de Machinestechnologie van Wuxitps, Ltd.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: TPS
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Technologieco. van Wuxitps Machines, Ltd is een fabrikant werd opgericht in jaar van 2001 en wordt gevestigd op Wuxi dicht bij Shanghai, met personeel meer dan 100, een workshopgebied van 15.000 m2, een geregistreerd kapitaal van RMB 10 miljoen en de zelf-looppasinvoer en uitvoervergunning.

De Wuxitps Machines veroorzaken diverse Besnoeiing aan lengtelijnen, Rol die lijnen, soorten scheuren de lijnen van de metaalverwerking voor u-GI van Cr, Koolstofstaal, roestvrij staal, Aluminium (rol machine scheuren/rol machineprijs scheuren/staalrol die machine voor buismolen en broodje scheuren die machine vormen. Besnoeiing aan lengtemachine/Gesneden aan de prijs/de lengtesnijmachine van de lengtemachine/gesneden aan de fabrikanten van de lengtemachine/het roterende scheren die aan het Staalbesnoeiing van de lengtelijn aan lengtemachine/worden gesneden die aan lengtelijn worden gesneden voor verkoop) welke door de technologie van Taiwan worden ontworpen. Wij concentreren ons altijd op de ontwikkeling, studie en ontwerp van high-tech producten evenals de cultuur van eminente technici, hebben gecultiveerdd een beheersteam dat moderne ondernemingen kan deskundig beheren, een industrieel team dat de producten van uitstekende kwaliteit en een bedrijvig hoogtepunt van het werknemersteam van dromen en hartstocht kan gestalte geven. De perfecte combinatie van sterkte en de wijsheid hebben het kern concurrentievermogen van het merk „van Yuansyang“ gevormd.

Na meer dan 20 jaar van ontwikkeling, met de verhoging en de groei van de de uitvoerzaken, hebben onze machines uitgevoerd naar meer dan 40 landen bijvoorbeeld Rusland, Turkije, India, Bangladesh, Pakistan, Egypte, Iran, Libië, Jordanië, de V.A.E, India, Ethiopië, Albanië, Thailand, Indonesië, Vietnam, Myanmar, enz.


De opmerkelijke kwaliteit van onze producten maakt ons een voorname reputatie op internationale markt delen.


Welkom om ons bedrijf voor samenwerking te bezoeken.

 

China Wuxi Tps Machinery Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Wuxi Tps Machinery Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Geschiedenis

De Technologieco. van Wuxitps Machines, Ltd is een fabrikant werd opgericht in jaar van 2001 en wordt gevestigd op Wuxi dicht bij Shanghai, met personeel meer dan 100, een workshopgebied van 15.000 m2, een geregistreerd kapitaal van RMB 10 miljoen en de zelf-looppasinvoer en uitvoervergunning.

 

Dienst

Technisch en het ontwerp van besnoeiing aan lengtemachine is van Taiwan.We zou moeten met u volgens uw vereisten ontwerpen en samenwerken.
Het volledige perfecte materiaal vergt een combinatie van buitengewone technologie en rijke ervaring. Dat betekent de technologie van tmachine en de ervaring is beide belangrijk, verstrekken wij heel wat materiaal dichtbij aan de stad van de staalverwerking ons bedrijf. Hun verwerkt staal wordt over het hele land verkocht en de wereld, waarvan ons materiaal rijke ervaring heeft opgedaan, kiest ons, bent u niet alleen krijgt de machine, bent u wordt ook de ervaring en de technologie van ons.

 

Ons Team

Wij hebben goede techniekafdeling met meer dan 10 jaar ervarings in het scheuren en snijden aan het gebied van de lengtemachine.

Wij hebben een groot team voor installatie en over de hele wereld het commissionning voor de klanten.

China Wuxi Tps Machinery Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in